maanantai 3. kesäkuuta 2019

Banaanipannukakku (sokeriton)

Banaanipannari




















Tämä pannari on takuuvarma hitti pikkuväen keskuudessa! Pannukakun koostumus on sopivan kiinteä, joten sitä on helppo pienenkin lapsen haarukoida suuhunsa tai syödä käsin. Marjoina olen yleensä käyttänyt mustikoita tai punaherukoita pakkasesta.

Banaanipannukakku
2 banaania
2 kananmunaa
1 rkl öljyä
1,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
(ripaus kanelia tai kardemummaa)
marjoja

Laita banaanit ja kananmunat kulhoon, soseuta sauvasekoittimella. Lisää muut ainekset ja jatka soseuttamista, kunnes taikina on sopivan sileää. Kaada leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan. Halutessasi ripottele pinnalle marjoja.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Pannari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti